Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania


REGULAMENT TOMBOLA ATV - IANUARIE 2022S.C. CMC MOTO CLASS COMPANY S.R.L.
Bucuresti, strada Bradului nr 2B Tunari Ilfov
Tel: 0748294963.
Email: [email protected]
RO36145193; J23/2266/2016

Secțiunea 1. Organizatorul TOMBOLEI

TOMBOLA este organizată de:

SC CMC MOTO CLASS COMPANY SRL, cu sediul București, strada Bradului nr 2B Tunari Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J23/2266/2016, CUI: RO36145193, reprezentată prin administrator Comana Mircea Cristian, denumită în continuare Rețeaua ATVRom.

TOMBOLA se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a făcut și informarea inițială.

Secțiunea 2. Locul și durata desfășurării TOMBOLEI

TOMBOLA se va desfășura în perioada 18 ianuarie 2022 – 28 februarie 2022 și pot participa TOȚI clienții ATVRom (prin client ATVRom se înțeleg și clienții dealerilor autorizați din rețea, respectiv ATVRom Baia Mare - Miniauto Premier SRL, ATVRom Timișoara - Feelingwild SRL, ATVRom Brașov - Tempo Consult SRL, ATVRom Bucovina – Atvmoto SRL, ATVRom Sibiu - Profi Moto Store SRL, ATVRom Oltenia - Agro Net SRL, ATVRom Harghita – Offroadtech, ATVRom Arad - Extreme4all), care au făcut vreodată o achiziție de la ATVRom, până la data începerii concursului, adică 18 ianuarie 2022.

Secțiunea 3. Drepturi și condiții de participare

TOMBOLA este accesibilă tuturor persoanelor fizice și juridice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului Regulament pentru a-și valida participarea.

Nu pot participa: angajați ai Organizatorului și nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la această tombolă are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului, care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la tombolă este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Sectiunea 4. Protecția datelor personale

CMC Moto Class Company SRL este operator de date cu caracter personal. Respectăm confidențialitatea datelor persoanelor fizice cu care interacționăm în conformitate cu legislația internă și europeană în vigoare. Prelucrarea datelor cu caracter personal este limitată la ceea ce este necesar în raport cu scopurile pentru care este realizată, în conformitate cu dispozițiile art. 6 alin. 1 din Regulamentul 679/27-apr-2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Puteți obține informații suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin accesarea paginii noastre de internet: https://www.atvrom.ro/, secțiunea: „Mai multe informații privind politica de confidențialitate” sau ne puteți adresa întrebări cu privire la modul în care datele dumneavoastră sunt prelucrate și/sau pentru a vă exercita drepturile de care dispuneți (dreptul de acces, de corectare, de ștergere, de restricționare, de obiecție sau de portabilitate a datelor cu caracter personal) la adresa de e-mail: [email protected]

Secțiunea 5. Mecanismul TOMBOLEI

Clienții ATVRom vor afla de organizarea TOMBOLEI de pe pagina de Facebook ATVRom, de pe site, din newsletterul trimis pe adresa de e-mail lăsată la achiziție sau pe care s-a înscris la un moment dat, dar și pe alte căi de comunicare.

Va fi desemnat un singur câștigător al MARELUI PREMIU (care va fi extras prin programul random.org) și un câștigător al celui mai POPULAR videoclip / poză (videoclipul sau poza cu cele mai multe LIKE-uri adunate până la momentul încheierii concursului). Aceștia vor fi anunțați, pe e-mail și pe Facebook, cel mai târziu pe data de 05 martie 2022.

Mecanism:

  1. Fiecare client ATVRom care atestă că este client ATVRom va trimite dovada achiziției (factură fiscală/bon fiscal) pe adresa de e-mail [email protected], cel târziu până la data de 28.02.2022. Acesta va trebui să menționeze în e-mail și ID-ul de Facebook pe care îl va utiliza în realizarea solicitărilor din concurs, dar și datele de contact.
  2. Clientul ATVRom se va înscrie în GRUP ATVROM - https://www.facebook.com/groups/455619728115241 (în cazul în care acesta nu este deja membru) și va adăuga la postarea realizată despre TOMBOLA o fotografie și un videoclip cu produsul achiziționat de la ATVRom, povestind cât mai în detaliu despre amintirile create cu acest produs (videoclip de minimum 30 secunde, în format landscape ( pe orizontală), cu o rezoluție cât mai mare, în care să fie vizibil produsul și urmat de povestea celei mai frumoase experiențe trăite alături de atv / sxs / moto / etc).
  3. Apoi, trebuie să dea DISTRIBUIRE TOMBOLEI pe pagina personală de Facebook (contul cu care a realizat publicarea fotografiei și a clipului pentru înscrierea în concurs), însoțit de hashtag-ul #DASHAREAVENTURII. Postarea trebuie să fie publică.
  4. După înscrierere și verificarea de către organizator a îndeplinirii tututor condițiilor de participare, participantul la TOMBOLĂ va primi un e-mail de confirmare, cu mesajul “ATI FOST ÎNSCRIS LA TOMBOLA”. În lipsa e-mailului de confirmare, înscrierea nu a fost făcută.

Fiecare participant are dreptul la o singură înscriere în TOMBOLĂ.

Secțiunea 6.

Acordul de utilizare al imaginii participantului

Fiecare participant isi da acordul implicit prin inscrierea in concurs la folosirea imaginii lui pe paginile noastre de social media, online, alte comunicari de marketing, inclusiv, dar fara a se rezuma la youtube, newslettere, montaje etc. De asemnea fiecare participant isi da acordul la folosirea videoclipului si fotografiei postate pe paginile noastre de social media, online, alte comunicari de marketing, inclusiv, dar fara a se rezuma la youtube, newslettere, montaje etc

Secțiunea 7. Premiul tombolei

1 x PREMIUL CEL MARE: ATV CFMOTO CFORCE 450S T3 2021, în valoare de 4.590 eur (tva inclus) - pretul final se calculeaza la cursul de vanzare ING din ziua acordarii premiului.

1 x PREMIUL PENTRU CEL MAI POPULAR VIDEOCLIP/POZA: casca CFMOTO, în valoare de 140 eur (tva inclus)

Secțiunea 8. Desemnarea câștigătorului

Va fi desemnat un singur câștigător al MARELUI PREMIU (aceșta va fi extras prin programul random.org) și un câștigător al celui mai POPULAR videoclip / poză (poza sau videoclipul cu cele mai multe aprecieri adunate până la data încheierii tombolei). Câștigătorii vor fi anunțați pe mail și pe facebook cel mai târziu pe data de 05 martie 2022.)

Secțiunea 9. Notificarea și predarea premiilor

Câștigătorilor TOMBOLEI li se va aduce la cunoștință rezultatul, până la data de 05 martie 2022, astfel: vor fi contactati prin email și pe Facebook.

Secțiunea 10. Încetarea TOMBOLEI

Prezenta TOMBOLĂ va înceta de drept la data de 28 februarie 2022 și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră, de natură a face imposibilă derularea.

Secțiunea 11. Regulamentul TOMBOLEI

Regulamentul este disponibil în mod gratuit pe www.atvrom.ro. Prin participarea la această TOMBOLĂ, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de Facebook.

Secțiunea 12. Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la tombolă, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.Data
18.01.2022
CMC MOTO CLASS COMPANY© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate