Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot ptylenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris 550 WideTrak LX '18

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Posibilitate factura externa

Polaris 550 Widetrak LX 2018 - Snowmobil utilitar clasa 550cc. În sezonul rece 2018 inginerii Polaris vin cu un vehicul versatil și eficient, gândit să vă ajute și înlesnească desfășurarea aplicațiilor utilitare. Cu un design serios, cu schema de culoare negru-alb și dotări multiple precum motorul de 544cc răcit cu un electroventilator, puternic și capabil, șenila cu profil de 25mm proiectată să ofere o aderență de top, sistemul de frânare pe disc Widetrak Hydraulic cu răspuns rapid perfect pentru situațiile neprevăzute, snowmobilul dă dovadă de un plus de putere și eficiență pe orice tip de traseu înzăpezit. Și pentru că specialiștii de la Polaris știu cât de important este să putem lucra în condiții de confort sporit, snowmobilul dispune de un spătar reglabil, mânere ghidon încălzite, un compartiment de stocare situat sub șa și o gamă variată de accesori disponibile. Toate acestea alcătuiesc un snowmobil de încredere, Polaris 550 Widetrak LX, partenerul pe care vă puteți baza oricând și care vă va ajuta în cursul zilei de muncă.

Dotări standard:

- motor de 544cc, 2 cilindri, răcire cu electroventilator
- șenilă cu profil de 25mm Shockwave, lățime de 508mm
- oglinzi retrovizoare (accesoriu)
- pornire electrică
- priză de 12V
- sistem de frânare pe disc Widetrak Hydraulic
- rezervor combustibil de 41.6L
- 2 locuri
- vitezometru analog
- mânere ghidon încălzite
- mânere încălzite pasager (accesoriu)
- suspensie față IFS cu amortizor Nitrex, cursă 184mm
- suspensii șenilă Widetrak LED cu amortizor Nitrex, cursă 229mm
- marșarier HLN-PERC
- skiuri Pro-Float cu lățime crescută
- greutate de 286Kg
- parbriz înalt de 20”
- portbagaj încăpător, din oțel
- compartiment de transport sub șa
- spătar reglabil

Garanție 2 ani, snowmobil de vânzare și în rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : FAN Engine 550, 2 cilindri
Capacitate : 544 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 41.6 l
Racire : cu ventilator
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : IFS, amortizor Nitrex, cursă 229mm
Suspensie spate : Widetrak Led, amortizoare Nitrex, cursă 229mm
Frana spate : pe disc, Widetrak Hydraulic
Lungime : 3251 mm
Latime : 1105 mm
Inaltime : 1295 mm
Greutate : 286 KG
An : 2018
Culori : negru
Skiuri : PRO FLOAT
Senile : 508 X 3962 X 25 SHOCKWAVE
Tip Snowmobil : SPORT UTILITY

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.