Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Kawasaki

Kawasaki Ultra LX '19

fara TVA
11092 EUR

TVA inclus
13199 EUR

Un deschizător de drumuri în lumea sporturilor nautice, Kawasaki Ultra LX este un skijet proiectat să spargă orice val și să ofere pilotului o experiență antrenantă și distractivă unde puterea și viteza sunt duse la un nou nivel. Deși este un model Performance, acest skijet a luat naștere prin combinarea tehnologiei de pe modelele competiționale, care au asigurat numeroase victorii, cu dorința de a împărtăși această experiență și cu piloții amatori. Acet proces a fost realizat prin montarea unui motor extraordinar de puternic de 150cp, amplasarea unui sistem de asistență la viraje KSS (Kawasaki Smart Steering), montarea unui ghidon reglabil în 5 poziții pentru ca vehicului să se poată adapta oricărui tip de utilizator și adugarea unui sistem de propulsie prin jet pentru sporirea accelerației, toate învelite într-un carenaj foarte rezistent și ușor. Pentru ca pachetul să fie complet, aduce și un plus de confort la rulare datorită șeii LXuryseat, căptușită și crestată, dar și datorită sistemului Splash Deflector ce va preveni stropirea excesivă. Toate acastea alături de o schemă grafică unică și atractivă însumează un skijet sport performant și gata de acțiune de la prima acționare a manetei de accelerație.

Caracteristici standard:

- motor cu injecție, 1498cc 150cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, răcire cu apă
- sistem asistență la viraje Kawasaki Smart Steering/SLO mode (KSS)
- sistem Ergo-Fit
- sistem de propulsie prin jet
- șa LXuryseat, crestată
- Kawasaki Splash Deflector pentru prevenirea stropirii excesive la viteze mari sau în viraje
- pornire electrică
- sponsons și aripi laterale pentru un plus de stabilitate
- rezervor cu capacitate de 78L pentru autonomie crescută
- carenă rezistentă și foarte ușoară
- ghidon reglabil cu 5 poziții

Skijet de vânzare și în rate.

Garanție 2 ani de zile.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve, DOHC
Putere : 150 CP
Capacitate : 1500 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 78 l
Racire : cu apa
Sistem pornire : Electric
Lungime : 3370 mm
Latime : 1195 mm
Inaltime : 1150 mm
Greutate : 423 KG
An : 2019
Culori : gri/negru
Tip skijet : Performance

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.