Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Kawasaki

Kawasaki Ultra 310R '19

fara TVA
16638 EUR

TVA inclus
19799 EUR

Deoarece faimosul brand Kawasaki este renumit pentru motociclete sale super sport, aceaștia au dorit să aducă aceași senzație și performanță și în lumea sporturilor nautice. Astfel a luat naștere Kawasaki Ultra 310R. Un skijet performance de ultimă generație echipat cu cel mai puternic motor din industrie de 1500cc și 300cp cu supercharger pentru ca accelerarea și propulsia vehicului să fie duse la un cu totul alt nivel. În completarea puterii explozive vin o multitidune de sisteme electronice menite să ofere pilotului un plus de control asupra skijetului, precum: sistemul de asistență la viraje, sistemul de control al supapelor de accelerație, sistemul de control unghi duză propulsie și sistemul de cruise control. Confortul este asigurat de șaua sport și de sistemul Ergo-Fit cu ghidon reglabil în 12 poziții pentru ca utilizatorul să poată pilota după bunul plac. Ca pachetul să fie complet carena oferă nu doar o stabilitate crescută dar și un look de invidiat făcând din skijetul Kawasaki Ultra 310R un partener demn de cei mai împățimiți sportivi sau cei mai curajoși amatori cărora le va oferi de fiecare dată o experiență cu totul unică și antrenantă.

Caracteristici standard:

- motor cu injecție, 1498cc 300cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, răcire cu apă
- pornire electrică
- sistem electronic de control unghi duză propulsie
- sistem de propulsie prin jet
- supercharger
- buton comutare mod normal/mod ”No Wake” (viteză maximă limitată la 8Km/h)
- mod ECO
- sistem asistență la viraje Kawasaki Smart Steering/SLO mode (KSS)
- carenă rezistentă și foarte ușoară
- instrumentație de bord complet digitală
- sistem electronic de control al supapelor de accelerație
- șa sport
- sistem Ergo-Fit
- rezervor cu capacitate de 78L pentru autonomie crescută
- 2 locuri
- ghidon sport, reglabil cu 12 poziții
- sistem de cruise control
- greutate de 475Kg

 Skijet de vânzare și în rate.

Garanție 2 ani de zile.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 4 cilindri, 4 timpi, 16 valve, DOHC, cu supercharger
Putere : 300 CP
Capacitate : 1498 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 78 l
Racire : cu apa
Sistem pornire : Electric
Lungime : 3370 mm
Latime : 1195 mm
Inaltime : 1155 mm
Greutate : 475 KG
An : 2019
Culori : negru/verde
Tip skijet : Performance

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.