Scroll to top

Stiri Recente

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

Ai auzit de oferta ATVRom de Black Friday? E de NERARAT de...

Kawasaki Mule Pro-Fxt primeste premiul pentru inovare


In 2015, Kawasaki introduce un nou UTV in populara sa categorie de Side by Side-uri, Mule Pro-Fxt. Imediat cum a fost introdus "Farm Industry News" a acordat noului model prestigiosul premiu FINOvation.

Farm Industry News a scos in evidenta noul motor, carcasa, noua cabina transformabila Trans Cab, si facilitatile interioare propulseaza noul Kawasaki Mule Pro-Fxt in varful categoriei utilitare.

UTV-ul Kawasaki Mule Pro-Fxt 2015 are o carcasa complet noua si un motor care sa completeze sistemul Trans Cab. Detinatorii acestui model pot sa aduca cu ei intre 3 si 6 persoane cu acest nou sistem, cu modul de 3 pasageri lasand spatiu pentru portbagajul de otel. Fermierii, agricultorii si muncitorii utilitare au laudau noul model Mule inca de la prima lui aparitie in iunie 2014, si acum locul lui a fost asigurat de cel mai important premiu din categoria utilitara.

Farm Industry News este printre cele mai bune comunitati despre agricultura si ustensile utilitare. In fiecare an gazduieste gala premiilor FinOvation pentru a scoate in evidenta produsele de top ale acestei categori.

Tag-uri

2015, kawasaki, utv, utv kawasaki, utv utilitar,